14 Ekim 2014 Salı

Google Backlink Reddetme Aracı ( Google Disavow Link Tool)

Backlinkin amacını daha önce anlatmış,fazlaca detaylarına inmiştim. Tekrar etme gereği duymuyorum. (Blogu gezerek fazlaca görebilirsiniz)

Diyelim ki yükseldiniz. Unutmayın Türkiyede hiçbir başarı cezasız kalmaz. Meyve veren ağaç taşlanır.Bu kelimeleri çoğaltmam çok kolay.Konumuza mutabık,siz yükselirseniz birilerinin ekmeğinden birşeyler kaybetmiş olurlar. Size belirli saldırılar olabilir.

Veya iyi niyetli düşünelim.Alexa değeriniz yükseldikçe bazı sitelerin sistemlerine girersiniz.Bazıları yararlıdır,nadiren zararlı sitelerde vardır. Şans,gelirmi gelir.Bu makalemizde böyle problemlerden nasıl arınabilirsiniz bunu anlatıcam.


Not: Bu aracı kullanabilmek için Google Webmaster hesabınızın olması gerekmektedir.

Google Disavow Link Tool


Webmaster hesaplarına giriş yapıyoruz.

https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links-main

Linkine giriş yapınız.Domain seçiniz. Şimdi bu sekmede,reddettiğimiz domainleri .txt dosyası olarak göndereceğiz.

Bilgisayarımızda yeni bir .txt dosyası oluşturuyoruz.Sırasıyla domainlerinimizi yazıyoruz.Her satıra bir domian olacak şekilde.

Ardından yüklüyoruz. Ve reddetme aracımız çalışır hale geldi.2-3 gün içerisinde backlinkler bizim domainimizden düşecek.

Backlink reddetme önemli bir araçtır dostlar.Ani düşüşler yaşıyorsanız,istikrarlı birşekilde yükselirken birden yükselmeniz durdu ise. Bu araç size faydalı olabilecektir.

Bildiğim bu kadardır dostlar. Yanlışım varsa affola.Selamlar.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.