17 Aralık 2014 Çarşamba

PR Değeri Yüksek Ücretsiz Backlinkler

SEO konusunda backlinkin önemini daha önce anlatmıştık. Backlink Nedir ? yazımızı okumanızı tavsiye ederim.

Bu yazımızda size ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğiniz bilhassa Alexa değerinize etki edecek 3-5 tane backlink sunalım.

Not: Backlinkler nofollow. (Böylesi daha iyi,emin olun)

Öncelikle belirtmem gerekir ki bu siteler genel dosya paylaşımının yapıldığı siteler. PR değerleri yüksek,Google amca bunlara özgü bir bot tahsis etmiş gibi düşünün. Yani aynı zamanda bu backlinkler index sürenizede etki edecektir.  Çoğu sitede yapmanız gereken tek şey üyelik alıp site adresi olarak sitenizi yazmak. (Üyelikler ücretsiz)

Dipnot olarak; Aldığınız hesaplar etkin bir şekilde kullanılır ve takip filan edilirse sizin siteniz için bu backlink daha kıymetli bir hale gelecektir. Google bir sitenin heryerde nüks edilmesini ve yorumlar atılmasını sever :)



Başlayalım.Sitelere gitmek için sitenin görseline tıklayın.

1.Vimeo

Vimeo
Video kelimesinden devşirme bu siteyi hep sevmişimdir.Ekleyeceğiniz link aktif tutarsanız komik videolar vs. hem sizde eğlenirsiniz,hemde güzel bir backlink yakalamış olursunuz.Yöntem kolay. Kayıt olun ve profil ayarlarında ki web siteniz kısmına web sitenizi yazın. Alın size tertemiz backlink.

Site değeri : PR 9

2.Slide Share

Slide Share
Küresel anlamda slaytların paylaşıldığı site olarak kullanılır. Yazdıklarınızı veya ürünlerinizi bu siteye slayt olarak atmakta güzel bir etkileşim olabilir. Ancak yapmamız gereken tek şey üye olup profil kısmından web sitemizi eklemek. Hemen okunan backlink olarak geçiyor bu site notlarımda. Üzmez.

PR Değeri : 8


3.Friend Feed


Friend Feed


Facebook hisselerini halka açmadan önce en büyük rakip olarak görülüyordu. Fakat Facebook bunu yaptıktan sonra tamamen gözden silindi/kayboldu. Ama hala temiz bir backlink kaynağı olarak duruyor. Üye olun ve web sitenizi ekleyin. Bu kadar.

PR Değeri : 8

4.Sound Cloud


SoundCloud

En meşhur ses paylaşım sistemlerinden birtanesidir. Güzel temiz bir backlink kaynağıdır.Aktif olarak kullanırsanız daha faydalı sonuçlar görürsünüz. Hemde playlist filan yaparsınız. Hoş olur.Yöntem aynı. Üye olup sitenizi ekleyin. 

PR Değeri : 8


Şimdilik gözüme değenler bu kadar. Yine faydalı bulduklarım oldukça paylaşmaya devam edeceğim. İyi SEO'lar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.